Menu Menu
BEGELEIDING

Dirigente


Alexandra d'Espinoza, afkomstig uit Argentinië, is klassiek zangeres, zangpedagoge en koordirigente. Zij studeerde aan het Nationale Conservatorium te Buenos Aires (zang en koordirectie) en aan de Catholic University of America in Washington D.C. Zij sloot haar studie af aan de Opera Academie van het Colon Theater in Buenos Aires. In Nederland volgde zij postgraduele studies aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, met een specialisatie in Zang en Pedagogie.

Als mezzosopraan nam ze deel aan diverse cursussen en masterclasses en ze won verschillende prijzen in Zuid-Amerika en Nederland. Ook trad ze op als soliste in opera's, oratoria en kamermuziekrecitals in Argentinië, de Verenigde Staten, en verschillende landen in Europa waaronder Nederland. Ook als docent is zij in deze landen voor verschillende instituten werkzaam geweest, en gaf zij onder andere onderricht aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Momenteel begeleidt ze als vaste dirigente meerdere koren in Nederland en werkt ook als zangdocente. Zij geeft zowel privéles als les aan zangkoren. Links:

Piano


Annet Kloppert begeleidt het koor tijdens de repetities en de concerten. Haar invaller is Hans Rikkert de Koe.