Menu Menu

Volgende optredens

Woensdag 13 juni 2018. Concert met sopraan Elma van den Dool in de Grote Kerk in Hilversum. Zie de informatie hieronder.

Donderdag 1 november 2018. Concert in de Zandzee, Bussum. Aanvang 14.30 uur.

Misschien kunnen we ook voor uw organisatie een optreden verzorgen.
Neem voor informatie en overleg contact met ons op.

Open-deurenconcert op 13 juni 2018

Op woensdag 13 juni 2018 geeft het 60-koppige Goois Ouderen Koor samen met sopraan Elma van den Dool een uniek open-deurenconcert in de Grote Kerk aan de Kerkbrink in Hilversum.

In het kader van Iktoon-Hilversum tonen Hilversumse amateur­verenigingen de hele maand juni wat ze in huis hebben. Het bundelen van al deze activiteiten onder één Iktoon-vlag is dé kans om samen te werken aan de zichtbaarheid van amateurkunst en culturele instellingen en verenigingen. Ook het Goois Ouderen Koor werkt hier graag aan mee en heeft een speciaal programma samengesteld, vol bekende Nederlandse liedjes en klassieke hits.

De soliste bij het concert is sopraan Elma van den Dool. Ze volgde haar zangopleiding aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht, waar ze het diploma Uitvoerend Musicus behaalde. Haar repertoire omvat zowel klassiek – waaronder oratoria, opera en liederen - als modern repertoire, waarmee ze zowel in binnen- als buitenland optreedt.

De muzikale leiding van het koor is in handen van dirigente Alexandra d’Espinoza. Pianiste Riet van Leeuwen zorgt tijdens het gevarieerde concert voor de pianobegeleiding.

Het Goois Ouderen Koor is een gemengd Hilversums koor, bestaande uit ongeveer 60 actieve en muzikale leden. Met veel plezier zingen ze vierstemmig een zo breed mogelijk repertoire: van Nederlandse liedjes, operette en musicalhits, tot klassieke liederen. Het koor treedt regelmatig op in diverse wooncentra voor ouderen en verpleeghuizen in het Gooi.

Het Iktoon-concert van het Goois Ouderen Koor duurt van 11:45 tot 12:45 uur. De kerkdeuren gaan open om 11:30 uur.

De toegang is gratis, maar een kleine bijdrage na afloop van het concert wordt altijd zeer op prijs gesteld.